U bevindt zich hier:
  • Over ons

Voor en door inkoop- en aanbestedingsprofessionals

Juris-Lecta is ontwikkeld door Corvers Procurement Services en wordt aangeboden door Corvers Procurement Services in samenwerking met Negometrix.

Corvers heeft Juris-Lecta doorontwikkeld in samenwerking met een pilotgroep van professionals uit de inkooppraktijk, bestaande uit inkopers, projectmanagers en juridisch medewerkers van aanbestedende diensten die dagelijks of regelmatig met aanbestedingen te maken hebben.


Wie zijn wij?

Corvers Procurement Services is een juridisch adviesbureau gespecialiseerd op het gebied van, inkoop, aanbesteding en contracten. Corvers bestaat uit een team van gedreven juridische experts met tientallen jaren ervaring in het adviseren rond en begeleiden van aanbestedings- en inkooptrajecten.

Negometrix ontwikkelt slimme software voor inkoop- en contractmanagement toepasbaar in alle markten. Negometrix brengt vraag en aanbod efficiënt bij elkaar geheel in lijn met de Aanbestedingsrichtlijn en organisatie specifiek beleid. Dit realiseren ze door flexibele workflows. Zo faciliteert Negometrix alle stappen van initiatie tot contractfase volledig digitaal.

 

logo.png                          Logo-Negometrix-zwart.png